zondag 22 januari uitreiking jeugdwisselschild aan Toon Brocks

Op zondag 22 januari 2017 werd het jeugdwisselschild door gegeven aan een ander jeugdlid.
Het jeugdwissel schild word uitgereikt aan jeugdleden die zich op bijzondere wijze inzetten voor het gilde.
Merijn Verwijmeren was de drager van het schild (2016- 2017)
De kringvoorzitter Hennie Hoppenbrouwers en secretaris Alfred Boot van de kring Baronie en Markizaat kwamen naar het kloveniersgilde St. Antonius Abt in Terheijden om het schild terug in ontvangst te nemen van Merijn, deze kreeg een herinnering schildje uitgereikt wat hij blijvend op zijn kiel mag dragen.
Tot grote zijn verrassing en onder aanwezigheid van de gildeleden, ouders, broertje en grootouders werd het jeugdwisselschild uitgereikt door de voorzitter Hennie Hoppenbrouwers en secretaris Alfred Boot aan jeugdlid Toon Brocks
Toon krijgt het jeugdwissel schild  (2017-2018) voor zijn inzet bij het Kloveniersgilde St. Antonius Abt.
In de toespraak van de Kringvoorzitter haalde hij aan dat Toon al graag mee zou helpen achter de bar maar gezien zijn leeftijd daar nog te jong voor is, Hennie vervolgde, dat hij nu wel een door Toon getapt pilsje zou lusten
De 12 jarige Toon is al vanaf zijn geboorte lid van ons gilde en inmiddels is hij schutter, tamboer en draagt vele steentjes bij om een evenement te doen slagen.

Wij als gilde zijn enorm trots op Toon en onze 12 actieve jeugdleden, al meerdere malen kreeg een van onze jeugd leden het schild uitgereikt.
De overheid, gildebroeders en –zusters feliciteren Toon met dit schild.

Responsive Flickr Gallery Error - Invalid API Key (Key not found)